8. 7. 2015

společnost GLOBDATA obhájila po roce svoji pozici v Ústí nad Labem a i nadále bude pro město zajišťovat nákup elektronických jízdenek (SMS jízdenky a jízdenky zakoupené v aplikaci SEJF). Ve výběrovém řízení nabídla v konkurenci dvou firem nejlepší poměr ceny a výkonu. Nová smlouva je podepsána na dva roky. 

„Se společností GLOBDATA spolupracujeme již od roku 2008. Naše dosavadní vzájemná spolupráce probíhala bez problémů. Navíc služby, které pro nás společnost zajišťuje, jsou moderní, spolehlivé a levné a u cestující veřejnosti oblíbené. Proto jsme se rozhodli ve spolupráci pokračovat i nadále,“ říká František Chlada, vedoucí zákaznického a informačního centra Dopravního podniku města Ústí nad Labem.

 „Jsme potěšeni, že nám vedení dopravního podniku dalo opět důvěru. Je důležité zmínit, že Ústí nad Labem je v rámci celé České republiky ve využívání moderních technologií velmi progresivní. Například náš systém SEJF zde mohou jeho uživatelé využít nejen v dopravě pro nákup jednorázových jízdenek nebo časových kuponů, ale také pro nákup parkovacího lístku a v rámci městských organizací také pro koupi vstupenky na Vyhlídkovou věž, Bludiště a do Sportovního areálu na tenis,“  říká Pavel Zákravský, ředitel společnosti GLOBDATA.